Hijaiyah

RM59.90 RM55.00

Description:

  • Specification: 8*9.5cm
  • Material: Felt
  • Applicable age: Baby & Toddles (0-6 years old)
  • Embossed Letter
  • Two sided – a different alphabet on each side (15 pcs)

Purchase this product now and earn 5 Points!
  • Good for sensory learning and pre-writing skills as learners can trace the letters.
  • Good to stimulate baby’s vision starting from 3 months old.
  • As a game tools for sight and memory test.
  • Handmade with love
  • Value For Money
  • Attractive Design
  • Mobile Friendly
  • String provided to hold the cards together
  • Letters are glued with non-toxic glue
  • Item contains small parts, adult supervision required.
  • Care Instruction – Handwash with cold water. Do not tumble dry.
Weight 0.55 kg
Dimensions 15 × 18 cm

3 reviews for Hijaiyah

  1. Azaina Lanus

    “Produk yang sangat bermanfaat untuk bayi dan anak kecil. Kualiti memang terjamin. Flash felt siap boleh basuh dan huruf langsung tak tertanggal. Dan guna 1 tahun masih kukuh takde yang rosak-rosak walaupun anak selalu guna. Size yang compact, ringan so anak-anak pun senang untuk pegang, bermain sambil belajar, warna warni yang bermanfaat untuk merangsang perkembangan eye contact anak. Ni buku wajib anak saya ke mana-mana sahaja dia pergi.”

  2. Suryani Omar

    “Love it masyaallah, its so teliti dan kemas. I suka sangat..sangat..sangat….”.

  3. Anonymous

    “Anak dah 5 bulan, tangan mula kuat jari jemari nak genggam… Jadi flash card tu kertas artcard..agak bahaya kulit baby lembut. Alhamdulillah jumpa juga yang sesuai untuk baby. Terima kasih byk kenalkan flash felt.”

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Store
Price
Details

You may also like…

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Need Help? Chat with us